Při prvních dvou zápasech si diváci vystačili s menším televizorem, dnes už je připravená obrazovka s větší úhlopříčkou. Zdroj: město Most / foto: Filip Lipiner
Most

Most – Už jste si byli vychutnat přímý přenos hokejového utkání českého týmu u mosteckého jezera? Dnes se koná další. Čeští hokejisté se tentokrát postaví Švýcarsku. 

Utkání začíná ve 20:20 hodin. „Od dnešního přenosu se mohou návštěvníci těšit na větší úhlopříčku obrazovky 5,2x2,9 metru," láká další fanoušky k hromadnému sledování utkání mluvčí Mostu Klára Vydrová.

Neseďte tedy v tomto krásném počasí doma a přijďte fandit našim hokejistům. Ať se nad jezerem co nejčastěji nese radostné Góóól…

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru