Foto: Policie ČR
Most

Ústecký kraj, Teplicko – V současné době probíhá v teplickém okrese pátrací akce po pohřešovaném muži. Pohřešovaný Zdeněk VILD, ročník 1973, zanechal v úterý 14. května služební vozidlo v obci Košťany u firmy Klimax a odešel neznámo kam. Je podezření, že by mohl být ohrožen jeho život.

Poslední zjištěné oblečení, které měl na sobě, je černé triko, černé pracovní montérky s červeným lemem a šedá kšiltovka.

Více informací najdete v odkaze zde: Pátrání po osobách - Policie České republiky. Pokud je odkaz neaktivní, byl muž vypátrán.

„V případě poznatku k osobě kontaktujte policisty na lince 158. Za spolupráci děkujeme," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru