Do každého cykloboxu se vejdou dvě kola. Foto: město Most
Most

Most – Další novinka zpříjemňuje cyklistům v Mostě život. Nyní mají možnost si bezpečně odložit v centru města své kolo. V atriu mosteckého magistrátu vyrostly nové cykloboxy pro úschovu kol, přičemž jeden z nich je určen veřejnosti. 

Veřejnost bude využívat cyklobox číslo 4, do kterého je možné uschovat dvě kola. „Město zřízením cykloboxů reaguje na žádosti občanů pro bezpečnou úschovu jízdních kol v centru města," vyjádřila se mluvčí města Klára Vydrová.

Zbylé boxy jsou využity pro potřeby půjčovny kol a elektrokol, která se nachází v Turistickém informačním centru. Klíč je možné si vyzvednout v mosteckém íčku, které je i provozovatelem.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru