Ilustrační foto
Most

Louny – V sobotu 22. června 2024 v 15:00 hod. se v rámci akce BeFit (Memoriál Petry Hézlové) v areálu lounského výstaviště budou konat fyzické testy na(ne)čisto. Pokud někoho z Vás zajímá, zda máte na to pokořit fyzické testy, neváhejte a přijďte se za námi podívat. Každý, kdo testy splní, získá od nás certifikát platný jeden rok, který lze uplatnit právě při přijímacím řízení k Policii České republiky.

Svou účast registrujte na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., ať víme, s kým můžeme počítat.

Co znamenají fyzické testy na(ne)čisto?
Jsou to právě ty fyzické testy, které musí podstoupit každý uchazeč, který se hlásí do služebního poměru k PČR. Při této akci se ale do přijímacího řízení k PČR hlásit nemusíte. Stačí potvrdit účast na mail, který je uvedený výše a přijít.

Co obnáší policejní fyzičky?
To se dozvíte zde.

Kdo může přijít?
Kdokoliv, kdo si věří, že v testu obstojí.

Kde máte čekat?
Sraz je u hlavní brány před areálem výstaviště, a to v 15:00 hod., tam si Vás vyzvedneme.

Co s sebou?
Nejlépe sportovní oblečení, vhodnou obuv a pití.

ViewImage ea3da

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru