Hromada sněhu na parkovišti slunečnému počasí neodolávala dlouho. Foto: město Most
Most

Most – Venku bylo včera nádherné slunečné počasí, teplota přesahovala 20 stupňů, ale někteří měli kulicha a teplé rukavice. A není se čemu divit. Jednalo se o rolbaře, který likviduje ledovou plochu na zimním stadionu. Na parkovišti u zimního stadionu se tak kupila studená hromada ledu připomínající čerstvý sníh.

„Zahájena byla generální odstávka zimního stadionu, která potrvá až do 21. července 2024. Důvodem je provedení oprav, revizí a kontrol technologií a zařízení k zajištění bezproblémového provozu v následujícím období," uvedla na sociálních sítích mluvčí Mostu Klára Vydrová.

Připomínáme, že mostecký hokejový klub již představil pro následující sezónu nového trenéra týmu. Bude jím Vladimír Růžička. Více se dozvíte ZDE.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru