Nejen vítězové celostátního kola výzvy 10 000 kroků se sešli u mosteckého jezera. Kdo chtěl, vydal se na vycházku kolem něj. Foto: město Most
Most

Most – Dubnová výzva 10 000 kroků si získává stále více příznivců. Výzva, jejímž cílem je přimět lidi bez rozdílu věku k procházkám, se dočkala tento týden slavnostního vyhodnocení. Vítězové celostátní výzvy 10 000 kroků se sjeli do Mostu, aby tu společně převzali ocenění.

Během slavnostního aktu byli vyhodnoceni i ti nejlepší, kteří se do výzvy zapojili pod hlavičkou města Mostu. „Byli ale mezi nimi i tací, kteří zabodovali i v celostátní konkurenci," podotkla mluvčí města Klára Vydrová. Právě nejlepší z mosteckých škol zvítězila i v celostátní konkurenci. Pro první místo si přišli zástupci 18. základní školy Okružní.

Tato škola však nebyla jediná, kdo bodoval v celostátním žebříčku. I druhé místo získali zástupci Mostu, a to studenti Střední školy diplomacie a veřejné správy z Mostu.

Mezi celorepublikově nejlepší chodce/běžce se zařadili i někteří jednotlivci – Milan Štecher  se mezi muži "prošlapal" na třetí místo. S ohledem na svůj věk ale bodoval i v seniorské kategorii, kde si ještě polepšil a bral stříbro.  Stejnou pozici uhájil i v kategorii nordic walking.

Náležitě hrdá může být i Julie Čadková, která se v kategorii 6-14 let v celostátní konkurenci probojovala taktéž na stříbrnou pozici.

Na republikové úrovni má své zastoupení mezi nejlepšími mostecký okres i v kategorii týmů – tradiční účastník Garmin Most, který získal i bronzovou medaili.

Takto vypadalo vyhodnocení na místní úrovni:

První místo z řad žen získala Markéta Drexlerová Šárová. Mezi místními seniory obhájil první místo již jmenovaný Milan Štecher. Z mosteckých týmů byl nejlepší tradiční účastník Garmin Most. Z magistrátních účastníků byl nejlepší  tým Matrika. Podrobnou statistiku včetně nachozených kilometrů a získaných bodů najdete ZDE.

Další výzva 10 000 kroků bude vyhlášena na podzim.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru