Na odpočívku u Siřejovic ve směru na Prahu je již vjezd povolen, k čerpací stanici a rychlému občerstvení se ale motoristé ještě nedostanou. Foto: ŘSD Ústeckého kraje
Most

Siřejovice – Na dálnici D8 ve čtvrtek silničáři otevřeli vjezd na odpočívku Siřejovice na Litoměřicku (směr Praha). Řidiči pozor, benzínka ORLEN a McDonald's jsou stále uzavřeny. Stavební práce na této straně potrvají do konce května, následně se pracovníci Ředitelství silnic a dálnic přesunou na odpočívku směr Ústí nad Labem.

Na dálnici D8 probíhá oprava odpočívky Siřejovice (pravá i levá strana). Stavební práce probíhají za provozu na dálnici D8, vždy s omezením provozu, nebo za úplné uzavírky jedné z odpočívek.

„Aktuálně probíhají práce na pravé odpočívce směr Praha, kde kompletně vyměňujeme asfaltový povrch, opravujeme a doplňujeme ostrůvky, provádíme výměnu obrubníků a obnovujeme vodorovné dopravní značení. Stavební práce na této straně potrvají do konce května tohoto roku a následně se přesuneme na stranu druhou. Celková doba oprav je plánovaná do června 2024," uvádí ŘSD.

Zhotovitelem za 26,25 mil. Kč (bez DPH) je firma COAS CZ a. s..

Foto: ŘSD Ústeckého kraje

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru