U jezera byla při vysílání čtvrtfinálového utkání skvělá atmosféra. Jak to bude při semifinále? Foto: město Most
Most

Most – Ten nejdůležitější krok v misi za možností bojovat o medaile čeští hokejisté včera splnili, když porazili výběr USA. Notně je u toho povzbuzovali fanoušci, kteří si přišli zápas užít k mosteckému jezeru.  Semifinálová i finálová utkání město Most plánuje vysílat taktéž. A ještě k tomu vyhlásilo soutěž.

„Tipněte si přesný výsledek sobotního hokejového utkání po ukončení základní hrací doby a vyhrajte 2 vstupenky na Mirai SUMMER FEST, který proběhne 24. srpna na Benediktu v Mostě. Zapište svůj tip výsledku do komentářů. Tipy budou přijímány jen do začátku sobotního utkání ve 14:20 hodin. Přejeme všem hodně štěstí a správný tip!" vyzývá k zapojení se do soutěže město Most na sociální síti Facebook.
 
sobota
25. 5. od 14:20 Švédsko – Česko
25. 5. od 18:20 Kanada – Švýcarsko
neděle
26. 5. od 15:20 o třetí místo
26. 5. od 20:20 finále
 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru