Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Mostecká slavnost bude mít letos v září velkolepý seznam hudebních hostů. Jejich seznam již zveřejnila, aby se fanoušci mohli začít těšit. Teď však město přichází s další novinkou. Chystá ještě čtvrté pódium, na němž mohou vystupovat místní umělci.

„Protože jde o Mosteckou slavnost, rozhodli jsme se dát příležitost ukázat se i umělcům z Mostecka. Je úplně jedno, o jaký jde žánr, tomu žádná omezení neklademe. Budeme rádi, když se nám zájemci ozvou," uvedl primátor Mostu Marek Hrvol. 

Zájemci se mohou hlásit do 15. června prostřednictvím e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., kam zašlou promofotku a hudební ukázku na YouTube. „Následně bude vybráno pět interpretů, jimž bude o Mostecké slavnosti v prostorách bývalého pravoslavného kostela k dispozici podium o velikosti 4x6 metrů společně s profesionálním ozvučením a osvětlením. Honorář činí 5 000 Kč," doplnila mluvčí města Klára Vydrová.

Na tomto pódiu budou vybraní umělci vystupovat v sobotu 14. září od 15 do 23 hodin.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru