Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Zlodějíček, který má velké sklony se k mimozákonné činnosti vracet zas za znova, řádil ve Višňové ulici v Mostě. Policisté předali sdělení podezření 22letému muži z Mostu ze spáchání přečinu krádeže. Ten měl podle policie v samotném závěru uplynulého pracovního týdne odcizit 8 kusů středových krytek ze dvou vozidel.

„V hlubokých nočních hodinách vyjížděla uniformovaná hlídka do ulice Višňová. Tam se měl nacházet muž, který se pohyboval u zaparkovaných vozidel koncernové výroby. Podle popisu policisté na Mostečana rychle narazili a nalezli u něj části hliníkových kol," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Strážci zákona zjistili, že mladý muž byl už dvakrát Okresním soudem v Mostě za majetkové delikty potrestán. Vyšlo také najevo, že je vedený v evidenci hledaných osob a pátrali po něm kolegové z Litvínova. Policisté podezřelého omezili na osobní svobodě a převezli ho do cely. Odcizené krytky kol si tak mohli majitelé opět nasadit. „Vzhledem k dřívější minulosti hrozí muži v případě uznání viny až tříletý pobyt vězení," dodal mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru