V pondělí narozený oslík je roztomilost sama. Foto: Zoopark / Kateřina Sedláčková
Most

Chomutov – Chomutovský zoopark hlásí další přírůstek do svých řad. V pondělí v podvečer se samici miniaturního oslíka středozemního jménem Joplin narodilo její úplně první mládě. Jméno nového přírůstku ještě zoopark nezveřejnil.

„Porod proběhl bez problémů a matka Joplin už pobíhá s malým kloučkem venku v ohradě. My jsme však stále ve střehu, přeci jen je to pro ní i pro nás první mládě. Ale věříme, že už za pár dní vás zaplavíme dalšími informacemi a roztomilými záběry. A nebo se přijďte podívat na vlastní oči!" lákají chovatelé k návštěvě Zooparku Chomutov na sociálních sítích.

Jak je vlastně takový minioslík veliký? Redaktorka Jitka Fárová udělala před několik lety pro porovnání foto s dospělým samcem miniaturního oslíka a svojí tehdy tříletou dcerou. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru