Celou truhlárnu zachvátily plameny. Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Horní Jiřetín – Necelé dvě hodiny po půlnoci dostali hasiči pokyn k výjezdu do Horního Jiřetína. Hořela tam truhlárna i přilehlý altán. Ještě před příjezdem hasičů se na místě zranily dvě osoby. 

„Jedna osoba byla s velmi vážným zraněním transportována do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Další osoba se středně těžkým zraněním do mostecké nemocnice," uvedl mluvčí záchranářů Prokop Voleník.

Kromě truhlárny shořel i altán. Foto: HZS Ústeckého kraje

Další informace poskytl mluvčí hasičů Lukáš Marvan: „Na místo jsme vyslali sedm hasičských jednotek, nejednalo se o obytný dům. Před ohněm bylo zachráněno drobné zvířectvo."

Požár zachvátil truhlárnu a přilehlý altán. Podle informací z Horního Jiřetína plameny poškodily i sousední budovy autodílny. Příčiny požáru jsou předmětem šetření.

Před požárem se podařilo uchránit drobné zvířectvo. Foto: HZS Ústeckého kraje

Foto: HZS Ústeckého kraj

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru