Nemocnice Most. Foto: Krajská zdravotní
Most

Most – Dnešním dnem přechází mostecká nemocnice do standardního provozu, bez omezení.

Požár, ke kterému došlo v úterý 28. 5. vlivem poruchy na hlavním přívodu elektrické energie v mostecké nemocnici, si vyžádal omezený provoz a pozastavení plánovaných operací, a to do doby vyřešení celé situace. Následující den, ve středu 29. 5. v pozdních odpoledních hodinách byl připojen poslední potřebný agregát a spuštěny veškeré dotčené provozy a zařízení k testování, které probíhalo po celý čtvrtek bez jakýchkoliv komplikací. 

„Po připojení všech potřebných agregátů a testování funkčnosti jednotlivých provozů můžeme v tuto chvíli konstatovat, že vše probíhá bez problémů a mostecká nemocnice je opět plně funkční a běží v obvyklém režimu. Již během včerejšího dne byli kontaktování a přijímáni pacienti na dnes plánované operační výkony. Všichni pacienti, kteří dorazí na urgentní příjem budou standardně vyšetřeni a ošetřeni,“ říká Ing. Pavel Markalous, ředitel mostecké nemocnice.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru