Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Policisté zadrželi 29letého muže, který utíkal s houpacím křeslem v ruce. Ten vzhledem k jeho minulosti skončil v cele. Ochránci zákona na Mostečana narazili v pondělí dopoledne. Poté co spatřil služební vůz, křeslo odhodil do trávy a snažil se utéct do sídliště.

To se mu nepovedlo a policisté muže dostihli. „Po krátkých výmluvách se ukázalo, že podezřelý měl odcizit houpací sedačku za 4 500 korun na výstavní ploše nedalekého hobbymarketu," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Šetřením krádeže vyšlo na povrch, že to není poprvé, co se muž zmocnil cizí věci. „Za majetkovou trestnou činnost byl už několikrát potrestán vězením, a to soudy v Praze i v Mostě. Na obvodním oddělení si lapka od policistů převzal sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Pokud bude opět uznán vinným, za mříže se může vrátit až na tři roky," dodal mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru