Ilustrační foto: CC0
Most

Chomutov – Policejní vyšetřovatel obvinil 33letého muže ze zvlášť závažného zločinu vraždy ve stadiu pokusu. Podnět vyšetřovatele k vzetí do vazby státní zástupce i soud akceptovali a obviněný byl umístěn do vazební věznice. K brutálnímu činu došlo v jednom z bytů na sídlišti Březenecká v Chomutově v sobotu 11. května.

O incidentu jsme informovali ZDE. „V případě soudem uznané viny muži hrozí trest odnětí svobody až do výše 20 let," informuje policejní mluvčí Kamil Marek.

Chomutovem se v posledních dnech šířila informace, že jeden z napadených zemřel. „Tuto informaci můžeme vyvrátit. Nezakládá se na pravdě," informoval mluvčí.

Až do převozu do vazební věznice se zadržený muž nacházel z rozhodnutí lékaře v psychiatrické nemocnici. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru