V letním kině v Radničním parku se zahajuje sezóna právě dnes. Foto: město Most
Most

Most – Dnešním podvečerem začíná nový ročník filmového promítání pod širým nebem v Mostě. Program letního kina je zaměřen jak na děti, tak na dospělé. V Radničním parku je již připraveno pláno i židličky. Co je zásadní – vstupné se neplatí.

Prvním dětským animovaným filmem, který se bude promítat právě dnes od 18 hodin, jsou Trollové 3. Od 20 hodin se začíná vysílat česká oddychová komedie Ostrov s Jiřím Langmajerem a Janou Plodkovou v hlavních rolích. O čem film je? Zápletka není zrovna žádnou novinkou – rozhádaný manželský pár při předčasné cestě z exotické dovolené ztroskotá na opuštěném ostrově... Jak to dopadne? To zjistíte dnes večer, jisté je, že nebude nouze o humorné momenty.

V Radničním parku bude promítání probíhat vždy jednou za 14 dní – v liché týdny. Mostečané si ale mohou užívat letní kino od letních prázdnin častěji. Promítat se začne i na Benediktu, ovšem v pátek.

 

Na letní kino se mohou těšit i Litvínované. Zde se promítá na koupališti Koldům. Naplánovány jsou na červen zatím dva filmy, a to v pátek 21. června česká komedie Sladký život a v sobotu 22. června horor Noční koupání.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru