V roce 2021 se závody dračích lodí po covidové pauze obnovily. Zdroj: web Matylda.fun
Most

Most – Z důvodu konání závodů dračích lodí v areálu vodní nádrže Matylda posilujeme Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova provoz městské hromadné dopravy. A to jak v pátek, tak v sobotu. 

V pátek 7. června budou od 8:00 do 12:00 zavedeny posilové spoje označené "Dračí lodě". Dále bude interval 30 minut zajištěn běžnými spoji linky č. 22.
 
V sobotu 8. června budou od 8:30 do 18:00 zavedeny posilové spoje označené "Dračí lodě". Po celou tuto dobu bude zajištěn interval 15 minut.
 
Na posilových linkách "Dračí lodě" platí smluvní přepravní podmínky a tarif MHD jako na běžných linkách. Detailní jízdní řády jsou uvedeny ZDE na webu dopravního podniku

 

Závody dračích lodí se na Matyldě jezdí od roku 2017, s výjimkou roku 2020 se konaly každý rok.

Letos jsou na programu čtyři závody – hlavní závod, který se koná tento pátek a sobotu, školní závod, který se jede již zítra, tedy v pátek 7. června, dále se v srpnu koná ORLEN CORROTECH CUP a sezóna se ukončuje v září závodem O cenu primátora města Mostu.

S výjimkou třetího závodu tvoří posádku vždy 21 členů, při ORLEN CORROTECH CUPu je to jen 11 členů. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru