Do závodů dračích lodí se přihlásilo 32 posádek ze základních a středních škol. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Jezero Matylda se stalo v pátek dějištěm prvních závodů dračích lodí letošního roku. V pátek se na startovní čáru postavilo 32 posádek ze základních i středních škol.

Mezi posádkami ze základních škol zvítězil tým s názvem Sedmá s kapitánkou Jitkou Cwierzovou před litvínovským týmem Pušky ze Sportovky s kapitánem Petrem Lovašem a týmem 1. základky s kapitánem Jakubem Fenclem.

 

Mezi středoškolskými týmy nejrychleji trať zdolala posádka Bílý balet z průmky s kapitánem Janem Novákem, na stříbrné pozici dopluli Draci z Hrdlořez, jimž velel Lucián Baltaretu, a jen o pár vteřin byli pomalejší Diplomáci s kapitánkou Miroslavou Fryčkovou.

 

Foto: Oldřich Hájek

Svou vlastní kategorii měly dívčí posádky. Jako první pomyslnou cílovou pásku proťaly Girl Power s kapitánkou Miroslavou Markovou, na druhém místě dorazil tým Diplomka pod velením Miroslavy Fryčkové a bronz získaly Drápalky ze Sportovky pod velením Petra Lovaše.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru