VIDEO: Obnovuje vážně poškozená továrna výrobu? V reklamě už láká nové zaměstnance
Záběr z videa pořízeného jedním ze zaměstnanců. Reprofoto: e-mostecko.cz
Most

Most - Společnost Recticel Automotive Interiors pravděpodobně obnovuje výrobu ve svém závodě Rai Most v průmyslové zóně Joseph. Továrnu v lednu vážně poškodil velký požár, který napáchal škody za sto milionů.

Redakce e-mostecko.cz v minulém týdnu kontaktovala vedení společnosti se žádostí o sdělení informace k aktuální situaci v poškozeném závodě. Firma na novinářský dotaz nereagovala. V aktuálních spotech v radiu ale znovu hledá zaměstnance se sdělením, že v závodě se obnovuje výroba.

K závažnému požáru jedné z výrobních hal došlo 22. ledna letnošního roku. Nikdo nebyl zraněn. Likvidace ohně zaměstnala několik hasičských jednotek. Z bezpečnostních důvodů byl závod z nařízení úřadů uzavřen a došlo k úplnému zastavení výroby. To mělo podle některých informací způsobit potíže odběratelům v automobilovém průmyslu. Společnost dodává například součásti palubních desek.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=x32MkK3a8mY

Psali jsme

{article 14016}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru