Svatby v Mostě na tomto místě končí, byl o ně malý zájem
Atrium mosteckého magistrátu. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Atrium Magistrátu města Mostu už nebude obřadním místem. Shodli se na tom mostečtí radní, kteří zrušili místo jako místo projevu vůle snoubenců před vstupem do manželství.

Důvod? Velmi nízký zájem o tento druh obřadu. Konalo se jich zde jen sedm. Docházelo také ke kolizím s kulturními akcemi města, které se konaly na sousedním náměstí. Pro svatební obřady představovaly neplánovanou hlukovou zátěž a narušovaly důstojnost svatebních obřadů.

Podle náměstka primátora Marka Hrvola je v letních měsících nejpreferovanějším místem pro svatby areál Hněvínu, v zimě si lidé vystačí většinou s klasickou obřadní síní. Oblíbenou lokalitou pro sňatky je v Mostě také přesunutý děkanský kostel.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru