U herny v Mostě někdo uvázal psa, majitele strážníci nezjistili
Foto: Městská policie Most
Most

Most - Na linku 156 mosteckých strážníků bylo oznámeno, že v ulici Čsl. armády u herny je více jak dvě hodiny přivázaný pes. Když se nepodařilo zjistit majitele, skončil v útulku.

Strážníci městské policie provedli na místě místní šetření, zda někomu v okolí tento pes nepatří. "Jednalo se o rasu křížence bílého německého ovčáka, který z důvodu své agresivity musel být do kotce umístěného ve vozidle dopraven za pomocí odchytové tyče," uvedl k události mluvčí strážníků Vlastimil Litto. Poté byl pes umístěn do útulku pro opuštěná zvířata v Rudolicích.

Nebylo to jediné zvíře, které městští policisté museli chytat. Strážníci provedli v ul. Josefa Suka odchyt kočky, která byla umístěna do útulku pro opuštěná zvířata v Rudolicích.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru