Žena měla v tašce patnáct lahví rumu, chtěla je ukrást z mosteckého supermarketu
Ilustrační foto
Most

Most - Na nákupy za pět prstů chodila 39letá žena z Mostu. V mosteckém supermarketu si do tašky uložila 15 lahví rumu, ovoce a potraviny, vše v hodnotě 2 400 korun. Prošla pokladnou, ale za zboží nezaplatila.

"Na místě byla zadržena ostrahou. V Litvínově v jedné prodejně pronesla přes pokladnu v tašce šest lahví s alkoholem a další zboží za 3 400 korun. Ani tam s lupem neodešla. Policie Mostečance sdělila podezření ze spáchání přečinu krádeže ve zkráceném přípravném řízení," sdělila mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

V supermarketu odcizil pět lahví drahého alkoholu

Nebyla ale jediným zlodějem, který se zajímal o pití. Policie v Litvínově sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže 51letému muži z Litvínova. Ten měl v jednom litvínovském supermarketu odcizit pět lahví drahého alkoholu. Šlo o koňak a whisky. Věci si ukryl do tašky a poté prodejnu opustil. Lup v hodnotě 6 115 korun nebyl zajištěn. Jak Litvínovan s alkoholem naložil, policistům nesdělil.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru