Na pozemek mu prý zalétl dron, šel tam ale krást
Výmluvu o ulétlém dronu policisté muži neuvěřili. Ilustrační foto
Most

Most - Přítomnost na cizím pozemku zdůvodnil hlídce policie 20letý muž z Mostu tím, že mu tam zalétl dron a že ho hledá. Skutečnost ale byla jiná.

Policisté, kteří byli na místo přivoláni sousedy, kteří neznámého muže na pozemku rekonstruovaného domu zadrželi ve večerních hodinách, mu však nevěřili. Nakonec muž přiznal, že tam šel krást. O tom také svědčily zborcené cihly umístěné ve dveřích jako překážka proti vniknutí do objektu a nářadí z domu, které měl u sebe.

Vyšetřovatel mostecké policie muže obvinil z přečinu krádeže. Policie podala podnět na vazební stíhání. Obviněný je vyšetřován na svobodě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru