Dva mladíci vykradli byt v paneláku, vyrazili zamčené dveře. Kriminalisté je odhalili
Ilustrační foto
Most

Most - Kriminalisté odhalili dva mladíky, kteří měli vykrást na mosteckém sídlišti Severní byt v panelovém domě.

Muž ve věku 23 let spolu s mladistvým měli v sedmém patře domu v přesně nezjištěné době vyrazit uzamčené bytové dveře. Poté byt prohledali a odcizili z něj peníze, šperky, kosmetiku a další věci. "Poškozený majitel vyčíslil způsobenou škodu na částku 62 000 korun. Vyšetřovatel staršího obvinil z přečinu krádeže a porušování domovní svobody, mladšího, který je nyní ve vazbě pro jinou trestnou činnost, a který byl již za provinění krádeže loni odsouzen, z provinění krádeže a porušování domovní svobody," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Dospělému hrozí až pětiletý trest odnětí svobody, mladistvému pak s ohledem na jeho věk trest nižší. Lup nebyl zajištěn.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru