Napadení v lesoparku Hrabák: Jedna pejskařka bodla druhou do zad
Lesopark Hrabák v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Zraněním pejskařky skončila včerejší slovní rozepře mezi dvěma ženami. Může za to zřejmě dohadování o připoutání psů k vodítku. Co se mělo na Hrabáku podle zjištění policistů odehrát?

Obě ženy byly ráno kolem osmé hodiny v parku na konečné v Mostě a obě tam venčily své psy, které zřejmě neměly na vodítku. "Mladší žena upozornila druhou, aby si svého psa zajistila, starší jí měla odpovědět to samé. Následně starší paní s pejskem pokračovala dále do parku a mladší šla za ní. Poté k ní měla přistoupit zezadu a blíže nezjištěným předmětem jí způsobila dvě bodnořezné rány," popisuje události mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Poškozená se dala na útěk, v parku narazila na ženy, které tam pracovaly na údržbě zeleně a ty požádala o přivolání policie a záchranné služby. "Sanita zraněnou 59letou ženu převezla do nemocnice. Policisté po příjezdu začali okamžitě prohledávat park a přilehlé okolí a podezřelou ženu záhy vypátrali a zadrželi," dodala policistka.

Vyšetřovatel nyní 34letou Mostečanku obvinil ze zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. Obviněná je stíhána na svobodě. Za takové jednání může soud uložit trest odnětí svobody na tři léta až deset let.

Proč obviněná poškozenou napadla, policii neuvedla.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru