Černí andělé hostí o víkendu Turnaj Českého porcelánu Dubí
Černí andělé hostí o víkendu Turnaj Českého porcelánu Dubí.
Sport

Most - Konec týdne přinese do Mostu opět skvělou házenkářskou podívanou. Černí andělé totiž hostí další ročník Turnaje Českého porcelánu Dubí.

Od pátku 13. do neděle 15. srpna změří mostecké házenkářky v domácí sportovní hale síly s trojicí týmů zvučných jmen. Do Mostu přijedou německý Thüringer HC, rumunská CS Gloria 2018 Bistrita – Nasaud a polská MKS FunFloor Perla Lublin.

Mosteckým fanouškům je tým německého Thüringeru velmi dobře známý, mnohonásobný bundesligový mistr se s Černými anděly v přípravě střetává pravidelně. Tentokrát to ale bude trochu jiné, protože dres německého týmu nově obléká Dominika Zachová, která ještě na jaře s Černými anděly vybojovala osmý český titul. Naopak v mosteckém dresu by měla na palubovku vyběhnout Iveta Korešová, jedna z nejúspěšnějších českých házenkářek posledních let, která se vrací po mateřské pauze. Před ní hájila barvy právě bundesligového Thüringeru.

Dalším z účastníků Turnaje Českého porcelánu Dub je polská MKS Funfloor Perla Lublin, aktuálně třetí družstvo polské ligy, které má na svém kontě řadu domácích mistrovských titulů, hraje Evropskou ligu a je standardním účastníkem Ligy mistryň.

Čtveřici týmů doplní rumunská CS Gloria 2018 Bistrita - Nasaud, která se turje účastnila už v loňském roce. Tentokrát ale tým povede zkušený dánský kouč Kim Rasmussenem, který v minulosti vedl například maďarskou reprezentaci. V dresu rumunského družstva se představí Meike Shmelzer, pivotka německé reprezentace, ale také bývalá hráčka německého Thüringeru.

O zajímavou podívanou by tak o víkendu neměla být nouze, turnaj se uskuteční za účasti diváků, je však zapotřebí dodržovat platná vládní protiepidemická nařízení. Vstup do sportovní haly bude pro diváky zajištěn pouze hlavním vchodem (z Třídy Budovatelů), každý z návštěvníků se bude muset prokázat buď platným testem, potvrzením o očkování nebo prodělané nemoci. Povinností diváků je také mí během utkání nasazený respirátor. Vstupné na turnaj je dobrovolné.

Rozlosování Turnaje Českého porcelánu Dubí

pátek 13. 8.

  • 17:30 hod. DHK Baník Most vs. MKS FunFloor Perla Lublin
  • 19:30 hod. CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud vs. Thüringer HC

sobota 14. 8.

  • 17:30 hod. MKS FunFloor Perla Lublin vs. Thüringer HC
  • 19:30 hod. CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud vs. DHK Baník Most

neděle 15. 8.

  • 10:00 hod. MKS FunFloor Perla Lublin vs. CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud
  • 12:00 hod. DHK Baník Most vs. Thüringer HC
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru