FOTOGALERIE: Velkolepá podívaná na autodromu v Mostě! Závodí vozy NASCAR, trucky i formule
Krátce před startem pvního závodu série Nascar. Foto: Oldřich Hájek
Sport

Most – V Mostě začala mimořádná sportovní akce. Na místním autodromu mohou během víkendu diváci sledovat mistrovství Evropy závodních tahačů, evropskou sérii NASCAR i Formuli Maxx.

Závodní víkend začal pátečními tréninky. V sobotu se potom jely dva závody trucků a dva závody NASCAR. Formule jste mohli první víkendový den vidět v jednom ostrém závodu. Ve stejném duchu se pokračuje i v neděli.

Ve startovním poli jsou i domácí závodníci. Nechybějí tři speciály Buggyry v čele s Adamem Lackem. Do Nascaru zase nasedá český jezdec Martin Doubek. Hvězdou ve startovním poli je tu šampion Formule 1 a vítěz Indianapolis 500 Jacques Villeneuve.

S monopostem GP2 Dallara se na start postavila Češka Veronika Jaksch.

Vstupenky jsou k dostání i na místě.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru