OBRAZEM: Le Mans v Mostě. Na jedné z nejdelších tratí v Evropě závodili modeláři
Autodráha v mosteckém SVČ. Foto: e-deniky.cz
Sport

Most - Ve Středisku volného času v Mostě se jel jednorázový závod Krušnohorského poháru. Na 54metrové autodráze závodilo celkem 24 závodních modelářů z Mostu, Lomu a Bíliny, kteří se postavili na start jedné ze dvou nejdelších šestidrážkových tratí ve střední Evropě.

Ve Středisku volné času (SVČ) je ještě jedna autodráha s délkou 62 metry. K vidění byly vozy kategorie Le Mans, gt3, kamiony a historická vozidla formule. Pro mnohé malé závodníky to byly první ostré závody.

Autíčka se na dráze pohybují rychlostí 5,6m/s. Oba kroužky v SVČ, které se automodelářství věnují, rády přivítají nové zájemce o polytechnické vzdělávání.

Výsledky kategorie GT Le Mans dospělí:

1. Vladimír Basák
2. Václav Hába
3. Tomáš Antoško

Výsledky kategorie žáci:

1. Jiří Hába
2. Václav Podlena
3. Jan Andorfer

Fotogalerie

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru