Verva si pojistila služby šestnáctiletého reprezentanta Jana Šprynara
Verva si pojistila služby šestnáctiletého reprezentanta Jana Šprynara. Foto: HC Verva Litvínov
Sport

Litvínov - Vedení klubu HC Verva Litvínov podepsalo víceletý kontrakt s talentovaným útočníkem Janem Šprynarem. Mladý forvard aktuálně působí v mládeži v týmech dorostu a juniorů. „V Honzovi vidíme velký potenciál do budoucnosti klubu, ale jestli uspěje bude záležet hlavně na něm, jak bude na sobě v nejbližších letech pracovat. Má dobré předpoklady a výbornou střelu. Věříme, že smlouva s A-týmem pro něj bude motivací a hnacím motorem do další práce,“ říká generální ředitel klubu Pavel Hynek.

Šestnáctiletý talent přišel do Litvínova v žákovských letech z Loun. V sezóně 2018/2019 byl členem týmu osmé třídy, který vyhrál žákovský titul. V letošním ročníku soutěže patřil k nejproduktivnějším hráčům dorostenecké extraligy, když v 15 zápasech posbíral 31 bodů, což ho řadí na 9. místo v celé soutěži.

Jeho výkony zaujaly i trenéry juniorů, ke kterým se nedávno přesunul z dorostu. Mezi juniory zatím odehrál čtyři zápasy s bilancí jednoho gólu a jedné asistence. Letos neunikl ani pozornosti reprezentačních trenérů U17, kde za národní tým odehrál 13 zápasů, ve kterých vstřelil 7 gólů a přidal 8 asistencí. "Splnil se mi sen. Už jako malý jsem snil o tom, že bych chtěl v Litvínově hrát za A-tým. Smlouva je pro mě první krok a moc děkuji klubu za tuto šanci," říká mladý útočník.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru