VIDEO: FK Baník Most-Souš potvrzuje nové posily. Má zájem o postup do České fotbalové ligy
Nová posila Marek Opluštil. Foto: e-mostecko.cz
Sport

Most - A-mužstvo Fotbalového klubu Baník Most-Souš vstoupí v sobotu do jarní části fotbalové soutěže. Čeká ho zápas s SK Štětí. V Divizi B je Most nyní na druhém místě.

Cíl zůstává vyhlášen pořád stejný. Máme zájem o postup do České fotbalové ligy. Není to pro klub nějak zásadní, ale v současnosti se rozpočet do kádru investuje, aby se to klukům během jara podařilo,“ říká sportovní ředitel FK Baník Most-Souš Jan Skýpala. „Postup je jedním z našich hlavních cílů u nás v Baníku. Samozřejmě dělali jsme pro to v té podzimní části hodně, i v zimní přípravě. Doufám, že jarní sezona bude úspěšná,“ dodává Marek Hrvol, jednatel FK Baník Most-Souš.

A která nová jména v mosteckých dresech uvidíme? Podařilo se dotáhnout přestup Marka Opluštila, s Chomutovem se Most dohodl na hostování Marka Chaloupky a Daniyla Dolecheka, z Modré přichází bývalý odchovanec FK Teplice Matyáš Stružinský a v současnosti probíhá jednání o příchodu jednoho zahraničního hráče, útočníka Ibrahima Diarry ze Srbic.

Na první Neratovice ztrácí mostecké Áčko nyní dva body a o pět bodů je před Kladnem. Sobotní zápas začíná ve čtvrt na jedenáct, Most zajíždí do Štětí. První domácí utkání se odehraje na hřišti v Souši 19. března od patnácté hodiny.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru