Do jarní části soutěže vykročili mostečtí fotbalisté výhrou ve Štětí 1:0
Mostečtí fotbalisté děkují fandům, kteří za nimi přijeli do Štětí. Foto: FK BMS
Sport

Most, Štětí - Vydařený vstup do jarních odvet divizní soutěže absolvovalo v sobotu A-mužstvo FK Baník Most-Souš na těžké půdě ve Štětí. Díky brance Danyila Dolechka vyhrálo nejtěsnějším rozdílem 1:0. Zápas rozhodla jediná branka ve 28. minutě, D. Dolechek tak gólem oslavil svůj debut v mistrovském zápase za Most.

Debutantů v soutěžním zápase bylo více, poprvé za Most nastoupil Marek Opluštil a ve druhém poločase pak Matyáš Stružinský a Adam Koudelka. Utkání mírně ovlivnil silný vítr a stále ještě težký březnový terén jinak dobře připraveného přírodního trávníku ve Štětí. Oba týmy měly potíže déle kombinovat a rozhodovaly spíše individuální akce nebo standardní situace. Ve druhém poločase se zápas především dohrával, Most se snažil kontrolovat hru, Štětí mělo několik příležitostí k vyrovnání, ale mostecká obrana ustála i několik závarů a dotáhla zápas do vítězného konce.

Most zůstal na druhém místě tabulky Divize B za Neratovicemi. Jsou stále dva body před ním. Zvýšil se ale odstup od třetího místa. Sedm bodů za Mostem, který má nyní 35 bodů, je Česká Lípa a Kladno.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru