Půjdete na vrchol sezony na autodromu? Fandit můžete i litvínovskému jezdci!
Cupra s číslem 82. Té můžete fandit. Foto: archiv Víta Smejkala
Sport

Most - První zářijový víkend čeká mostecký autodrom vyvrcholení sezóny, kde se představí evropská špička v závodech tahačů, atraktivní závody evropských NASCAR a také poslední závody seriálu cestovních vozů TCR Eastern Europe, kde ve startovní listině najdeme jezdce z Litvínova Víta Smejkala z týmu Aditis.

V TCR Eastern Europe soutěží vozy upravené dle společných specifikací s turbodmychadlem přeplňovaným motorem o objemu 2000 ccm3. Každý závodník tak má velmi podobnou techniku a v závodech záleží na individuálním nastavení k specifické trati a na dovednostech závodního jezdce.

Pohár letos přivítal jako nováčka litvínovského závodníka Víta Smejkala, kterého jsme mohli vídávat v rychlé Octavii první generace. Smejkal pojede o závodním víkendu s vozem Cupra TCR a bude to jeho třetí vystoupení. „V tomto roce se převážně učím. Auto je tovární technika na špičkové úrovni a vyžaduje maximální soustředění na trati spolu s precizním nastavením,“ říká o svém dosavadním působení.

„Mostecký autodrom považuji za svůj domácí okruh a chci zajet co nejlepší výsledek. Rád bych pozval přátele, fanoušky motorsportu, aby přišli fandit a podívat se na tvrdé souboje na závodní dráze,“ zve Vít Smejkal.

Dodejme, že jej můžete sledovat ve voze CUPRA s číslem 82.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru