Další softballem nabitý víkend Painbusters
Foto: Painbusters
Sport

Most - Hned tři týmy Softballového klubu Painbusters Most se v uplynulém víkendu zapojily do závěrečných klání a pro všechny to byl vrchol sezóny.

Nejmladší softballové naděje do 9 let odjely na třídenní finálový turnaj do Prahy na Eagles., kde se postupně utkaly s týmy Joudrs Praha, Miners Kladno, Sadská Vlaštovky a Piraně z Berouna. Trenér Lukáš Bednář: "K utkání o umístění jsme nastupili proti týmu Lobkovic. I přes mohutný finiš jsme tomuto týmu podlehli těsně 14:12. Všem dětem, trenérům a rodičům se turnaj líbil a všichni jsme si ho užili. Smekám před svými dětmi za neuvěřitelnou výdrž a za bojovného ducha, i když se nedařilo jak bychom chtěli ….v této kategorii není důležité vyhrát , ale užít si skvělou hru a atmosféru."

Kadeti do 16 let hráli na finálovém turnaji osmi nejlepších celků ČR a už postup do turnaje splnil letošní očekávání. V turnaji jsme na nejlepší nestačili a skončili na 8. místě. A tým mužů Painbusters dále píše letos svou krásnou extraligovou pohádku.

Po čtvrtfinálovém vyřazení loňského mistra z Ledenic 3:1 na zápasy a semifinálovém obratu série z 0:2 na 3:2 s Joudrs Praha se o víkendu rozehrála série finálová. Zápasy o mistra ČR zahájil sobotní duel v Břeclavi. Most favorita Locos Břeclav dokonale zaskočil a vezl si překvapivé vítezství 4:0. V neděli se série přesunula do Mostu a tam zase Břeclavští vyloupili Ovčín. Stav série, hrané na tři vítězné zápasy, je tedy 1:1 a pokračovat bude televizním utkáním v Mostě na Ovčíně v sobotu 8. 10. 2022 od 14.00 hodin. Vstup je zdarma, občerstvení připraveno a tribuny i hráči čekají na návštěvníky a fanoušky mosteckých Painbusters. Těšíme se na Vás. O mistru republiky se pak rozhodne v neděli v Břeclavi, kde jsou na pořadu čtvrtý a případně pátý rozhodující zápas od 12 a 14.30 hod.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru