Prožijte slunečnou sobotu ve víru emocí sportovního fanouška. Za jeden lístek můžete na dva zápasy
STŘETNUTÍ S MICHALOVCEMI JE ŠLÁGREM KOLA. FOTO: DHK BANÍK MOC
Sport

Most – Téměř po měsíci se doma představí házenkářky DHK Baník Most v nejvyšší soutěži. Aktuálně čtvrtý celek tabulky interligy bude v posledním kole základní části v přímém souboji usilovat o třetí příčku. A o několik hodin dříve na trávníku vyzve FK Baník Most–Souš soupeře s Pardubic.

Házenkářky má šanci nechat za sebou alespoň jeden celek ze silné slovenské trojice Dunajská Streda, Šaľa, Michalovce, a získat bronzové medaile. Šlágr 22. kola MOL ligy bude odvetou za loňský předvánoční duel na východě Slovenska. Baník tehdy (20. prosince 2022) vyhrál v Michalovcích 30:27. „Bude to jednoznačně zajímavé střetnutí. Je to jeden z těch prestižních zápasů mezi Michalovcemi a Mostem, který slibuje atraktivní podívanou, navíc je ve hře i medaile. Všechna předešlá ligová střetnutí jsou za námi a pouze těchto 60 minut rozhodne, jestli budeme mít MOL ligovou medaili. A my samozřejmě uděláme maximum, abychom jí získali,“ naznačil trenér Černých andělů Jiří Tancoš. Poté už Černé anděly čeká start českého play off o mistrovský titul.

Zápas DHK Baník Most – Iuventa Michalovce začíná ve sportovní hale v Mostě v sobotu 22. dubna v 18 hodin.

Na jednu vstupenku mohou sportovní fanoušci opět navštívit dva „baníkovské“ zápasy v jeden den, v 15 hodin vás vpustí s lístkem na házenou i na fotbalový duel ČFL mezi FK Baník Most–Souš a béčkem Pardubic. A opačně.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru