Valdštejnova desítka 2023 bude opět velkolepá sportovní událost! Organizátoři chystají celou řadu novinek i levné startovné
Foto: Tomáš Gruber
Sport

Cheb – Valdštejnova desítka nebude ani letos chybět v termínovce běhů. Organizátoři z Rozběhnito.cz chystají tuto oblíbenou běžeckou akci na sobotu 19. srpna 2023. Běžecká aréna opět vyroste přímo na náměstí Krále Jiřího z Poděbrad před chebským Špalíčkem. Na běžce bude čekat téměř celodenní program.

Jako první poměří své síly děti a mládež. V atraktivním závodě okolo chebského náměstí budou závodit na vzdálenost 500 a 1 000 metrů. Odpoledne pak přijde na řadu vrchol celé akce. Oba závody, tedy hlavní závod na 10 km i poloviční verze s názvem „Pětka Jana Minaříka“ odstartují ve stejnou dobu. Pro všechny účastníky i fanoušky bude v zázemí připraven bohatý doprovodný program plný dobrého občerstvení. Lákadlem letošního ročníku je jistě i přívětivé startovné, které pro oba závody činní 250 korun. Organizátoři doufají i v zajímavé sportovní souboje. V případě účasti a dobré formy by historický „hattrick“ mohla zaběhnout Klára Vaňková z klubu LK Jasan Aš. Té se povedlo vyhrát poslední dva ročníky hlavního závodu a připsat by si tak mohla již třetí vítězství v řadě.

1306beh2

Foto: Tomáš Gruber

Začínající běžce jistě potěší novinka od nového partnera závodu sportovní značky Salming. Díky ní budou mít přímo na trati možnost pomoci od vodičů a pokusit se zaběhnout vysněný čas. Rozcvičku před závodem bude mít na starost opět energetická Veronika Preti z jedenmesicbezce.cz. Kromě Verči přijedou do Chebu opět známé osobnosti z běžeckého světa. Potvrzená je již účast Míši a Soni z Running2.cz, Marka Jiskry nebo Radka Lišky. Známé tváře se objeví jistě i v týmu výše zmíněných vodičů. Lidé si na své přijdou i po závodě. Připraven bude slavnostní ceremoniál i s bohatou tombolou, do které budou zapojeni všichni registrovaní účastníci závodu. Po ceremoniálu proběhne ve velkém stanu „after párty“ v podobě zpívané s kytarou. Účastníci se mohou po ceremoniálu odebrat i do areálu „Krajinka“, kde bude zároveň probíhat oblíbený chebský festival „Chebolet“.

Přijeďte si v srpnu do Chebu užít sportovně kulturní víkend. Výhodné online registrace již běží pod odkazem www.valdstejnova10.cz.

Image1

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru