Foto: Ústecký kraj
Sport

Ústí nad Labem – Do Ústí nad Labem zavítal 13. ročník oblíbeného běžeckého seriálu RunTour. Trasa závodů odstartovala na Kostelním náměstí v centru města a vedla kolem řeky Labe až pod hrad Střekov. Cílem akce je zvednout Česko z gauče a ukázat všem, že běhání je hlavně o radosti. Akci osobně podpořila také radní Ústeckého kraje pro oblast školství, mládeže a sportu Jindra Zalabáková.

„Velmi ráda jsem se zhostila role předávající ocenění vítězům běhu na 3 km v sérii RunTour 2024 v Ústí nad Labem. Je to akce, která má svůj význam. Dokazuje to masa sportovců různých výkonnostních tříd. Ústecký kraj podporuje sport,“ uvedla k závodům radní Jindra Zalabáková.

ČEZ RunTour je seriál běžeckých závodů, který je určen pro rodiny s dětmi, začátečníky i tzv. hobby běžce, zkrátka pro každého, kdo má chuť běžet. Závodníci si mohou vybrat trasu dlouhou 3, 5 a 10 kilometrů nebo štafetu. Dlouhodobě patří závody mezi nejoblíbenější tuzemské sportovní akce. Letos má RunTour celkem osm zastávek, a to v Českých Budějovicích, Kopřivnici, Ústí nad Labem, Plzni, Olomouci, Brně, Praze a Pardubicích.

Výsledky RunTour 2024 v Ústí nad Labem jsou k dispozici zde.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru