Mostecký fotbalový klub vyhlíží slibnou budoucnost: Sází na výchovu mladých talentů
Ilustrační foto. Zdroj: Mostecké listy
Sport

Most - Letní prázdninová přestávka skončila a malí i větší fotbalisté Mosteckého fotbalového klubu opět nastoupili na hřiště. Klub se může pochlubit úctyhodným počtem mladých talentů v přípravkách, žácích i dorostencích.

„Máme 23 mužstev, nově přibyla osmnáctka a máme také jedno mužstvo dospělých,“ říká Josef Tancoš, ředitel klubu. Protože k fotbalu je třeba hráče vést už od útlého věku, spolupracuje klub i se čtyřmi mateřinkami.

„U předškoláků se ještě nejedná o fotbal, ale učíme děti rozvíjet pohybové aktivity. Všesportovní příprava dětí od tří let je věnována rozvoji motorických schopností, obratnosti a základních pohybových návyků,“ vysvětluje Josef Tancoš. Příprava probíhá ve čtyřech mateřských školách v Mostě třikrát týdně. Informaci poskytly na svém webu Mostecké listy.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru