Jezdci Triola Cupu uspořádali sbírku pro nemocné chlapce, na posledním letošním závodě jim peníze předali
Foto: Luboš Dvořák
Sport

Most - Svět nadšenců do motosportu se netočí jen kolem závodních aut a tratí. To v sobotu 14. října dokázali piloti závodů do vrchu. Na mosteckém polygonu, kde se uskutečnil poslední letošní závod podniku Triola Cup, jezdci předali sbírku dvěma nemocným chlapcům.

Peníze se sbíraly mezi závodníky během celé letošní závodní sezony podniku Triola Cup. Celkem se nasbíralo 10.500 korun.

Polovina z částky byla předána sedmiletému Vítku Šottovi, trpícího psychomotorickou retardací a epilepsií. Vítek je imobilní a závislý na celodenní péči rodičů. Částka ve výši 5.250 korun mu pomůže ke koupi nového kočárku REHA Patron s příslušenstvím.

Zbývající částku ve stejné výši obdržel pětadvacetiletý Petr Motyčák, kterému po narození proběhla DMO, je také imobilní a zdravotně postižený, závislý na 24 hodinové péči. Petr také potřebuje nový kočárek, REAHA – CORZO Xcountry.

Sbírka mezi závodníky Triola Cupu proběhla ve spolupráci s Nadačním fondem Cesta proti bolesti.

Nemocní chlapci se osobně předání zúčastnili a nenechali si ujít ani prohlídku depa a zhlédli i závodní klání na trati polygonu v Mostě. Nakonec došlo na společné foto s dárci.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru