Nápady na trendy a pohodlné oblečení na venkovní cvičení s příchodem jara
Zajímavosti

Jaro je tady a vy ještě nemáte vybraný outfit na cvičení venku? Nevadí! Na následujících řádcích se totiž na outdoorové outfity podíváme pěkně zblízka. Prozradíme si, jaké svršky, boty i kalhoty se vám budou do sportovních modelů hodit a také to, v jakých barvách je vybírat. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat! 

Jaké boty budou ty pravé do jarních outdoorových sportovních outfitů?

Kvalitní obuv je základ každého sportování. Na venkovní aktivity vybírejte na jaře kousky s kvalitní funkční membránou, která správně odvede pod od chodidel. Ta se pak nebudou zbytečně zapařovat. Vhodné jarní boty musí být i správně odpružené, aby dobře tlumily dopady chodidel při kontaktu se zemí. Outdoorová obuv by měla být i dostatečně odolná. Kožené kousky pak můžete i naimpregnovat a podpořit tak vodoodpudivost obuvi. Na spolehlivé a zároveň trendy modely outdoorové obuvi se můžete podívat např. i tady: https://answear.cz/k/ona/boty/outdoor. Zde si přijde na své i ten nejnáročnější z vás. Na jaře mohou muži i ženy volit mezi kotníkovými a nízkými modely sportovní obuvi. Kotníkové modely se hodí spíše do hor. Vyšší obuv totiž dobře fixuje kotník a vašemu chodidlu tím zajistí vyšší míru stability. A to i v nerovném terénu, jako jsou nezpevněné turistické cesty či horské suťovisko. Lidé, kteří chodí často do hor, o tom ví své. Právě na horách je třeba se mnohdy rychle adaptovat na nové počasí a na změněné podmínky v terénu. S kvalitní outdoorovou obuví to bude hračka.

Jaké modely oděvů jsou na jarní sportování jako dělané?

Letos na jaře můžete do svých outdoorových outfitů zařadit např. trendy cargo kalhoty s praktickými kapsami. Dobrým řešením budou i šortky s vyšším pasem v regular fit provedení. K těm mohou v jarní sezóně nosit díky a ženy kratší crop topy. In budou také dámské či pánské tank topy s širšími ramínky. Na outdoorové aktivity oceníte i teplákové soupravy. Na ven vybírejte zejména modely teplákových mikin s kapucí. Kapuce totiž plní v outfitu nejen estetickou, ale i praktickou funkci. Vhodně vás totiž ochrání před případným drobným deštěm nebo před nepříjemným větrem. V kurzu budou také trička s potiskem. Na sportování si můžete vybírat kousky z přírodních tkanin. Dobrou volbou budou např. modely triček a dalších oděvů z bavlny. Kvalitní produkty značky 4F najdete na answear.cz. Tady je to s módou vždy tzv. sázka na jistotu.

Jaké barvy zařadit do vašeho jarního outdoorového šatníku?

Chcete-li, aby byl váš outfit vyšperkovaný do posledního malého detailu, vsaďte na přírodní a na pastelové tóny barev. Modré, hnědé i zelené sportovní oděvy, doplňky i boty tak budou na jaře perfektním řešením. Na stylové boty ve výše zmíněných barvách se mohou zájemci mrknout i zde: https://answear.cz/h/new-balance-327. Inspirace není nikdy na škodu. Vyhýbat se rozhodně nemusíte ani černé nebo bílé klasice. To jsou barvy univerzální, které z módy nevychází. Navíc pak můžete tyto barvy libovolně kombinovat i s vzory a s motivy. V módě budou pro letošek ty abstraktní nebo zvířecí a květinové. Stačí si vybrat kombinaci podle svého jedinečného vkusu. Na outdoorových kouscích pak pofrčí i potisky.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru