Dámské sako jako klíčový prvek obchodního dress codu.
Zajímavosti

Současný obchodní dress code se stává stále flexibilnějším a rozmanitějším, ale jedním z neměnných prvků, které zdůrazňují profesionalitu a eleganci, jsou dámská saka. Tyto nadčasové kousky šatníku získávají na popularitě nejen v korporátním prostředí, ale také jako součást každodenního městského stylu. V nabídce TATUUM najdeme širokou škálu barev a střihů, od pastelových po výrazné a klasické odstíny, které dokonale zapadají do aktuálních trendů.

Dámská saka – must have v obchodním šatníku

Sako je klíčovým prvkem šatníku každé ženy. Může být nošeno různými způsoby v závislosti na příležitosti a individuálních preferencích. V práci jsou obzvláště ceněny klasické barvy jako černá, tmavě modrá nebo béžová, které lze snadno kombinovat s dalšími prvky oblečení a vytvářet tak jednotný a elegantní vzhled. Sako skvěle ladí jak s elegantními kalhotami, tak s ženskými šaty nebo sukní.

Stylizace se saky – inspirace

Obchodní vzhled

Klasické, jednobarevné sako se skvěle hodí v kombinaci s jednoduchými kalhotami na puky nebo s pouzdrovou sukní. Tento outfit nejen vypadá elegantně, ale je také velmi pohodlný, což je důležité, zvláště během dlouhých pracovních hodin. Široký výběr dámských sak najdete na stránce: https://www.tatuum.com/cs/zena/obleceni/saka.

Casual Friday

Na méně formální dny, jako je Casual Friday, si můžeme dovolit trochu více volnosti. Pastelové sako v kombinaci s džíny a elegantními doplňky vytvoří uvolněnější, ale stále elegantní outfit.

Setkání po práci

Po pracovní době lze sako stylizovat i více ležérním způsobem. Skvěle vypadá v kombinaci s módními širokými kalhotami a topem na ramínkách. Taková stylizace je ideální na večerní výlet s přáteli nebo na obchodní večeři.

Barvy v obchodním šatníku

I když jsou klasické barvy bezpečnou volbou, stojí za to věnovat pozornost také sakům v výraznějších barvách, které mohou oživit i ten nejvíce tlumený outfit. TATUUM nabízí saka v široké paletě barev, od jemných pastelů přes hluboké odstíny tmavě modré až po energizující červenou. Takový kousek šatníku umožňuje vyjádřit svou osobnost a dodat charakter i nejformálnějšímu outfitu.

Dámská saka jsou dnes nejen povinným prvkem v šatníku každé ženy pracující v kanceláři, ale také módním doplňkem, který lze nosit mnoha různými způsoby. Bez ohledu na příležitost sako vždy dodává třídu a eleganci. Najděte si ideální model pro sebe na stránkách TATUUM a užijte si módu na nejvyšší úrovni.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru