Ranní plavci si musí zase počkat na září. Plavecký bazén bude naposledy v provozu v neděli
Vývěska na dveřích bazénu oznamuje, že bazén bude naposledy otevřen v neděli 18. června. Foto: jip
Litvínov

Litvínov – Ranní plavání od šesti hodin v plavecké hale v Litvínově si plavci dnes užili naposledy. Ve čtvrtek a pátek už bude plavání pro veřejnost jen odpoledne. Po víkendu se pak hala uzavře úplně, protože začíná letní odstávka. 

„V pátek je otevřeno pro veřejnost od dvanácti hodin, stejně tak v sobotu. V neděli už od desíti, pokaždé až do osmi hodin," připomíná plavčice Michaela Fiedlerová. Personál bazénu bude zajišťovat provoz letního koupaliště na Koldomu, které se otevřelo již 1. června. „Tím, že jsme lidem nabídli za 1 000 korun neomezený vstup na koupaliště, chodí si skalní příznivci odplavat svojí kondiční hodinku, i když nejsou vyloženě vedra. Pokud tedy není vyloženě deštivo a bouřky, máme otevřeno denně," podotknul jednatel společnosti SPORTaS Miroslav Otcovský.

V plavecké hale se o letní pauzu budou provádět údržbové práce. „Bazén musíme vypustit, protože opět jej bude kontrolovat statik, který rozhodne, zda můžeme být i další rok v provozu. Provedeme údržbové práce, které návštěvníci nijak nevnímají, jde o obnovu nátěrů, údržbu potrubí. Co však jistě postřehnou, budou nové skříňky, které musíme pořídit," dodal Otcovský. SPORTaS za nákup skříněk zaplatí cca 410 tisíc korun. 

Pokud bazén získá souhlasné stanovisko, otevře se opět v průběhu září. 

Koldům

Koupaliště Koldům se veřejnosti otevřelo už 1. června. Foto: Jitka Pavlíková

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru