Litvínov – Vzhledem k prodlení s postupem prací v areálu technických služeb v Hamru si musí Litvínované počkat na zprovoznění sběrného dvora o jeden den déle. Otevření je posunuto na úterý 17. října.

Po dobu uzavření sběrného dvora mohou lidé odkládat velkokapacitní odpad vždy ve středu a v sobotu do velkokapacitních kontejnerů v ulici Valdštejnská v části nad hotelem a v ulici Podkrušnohorská v části pod pekárnou, a to vždy v době od 7 do 16 hodin.
 
S ohledem na prodloužení termínu rekonstrukce hamerského areálu kontejnery v daných lokalitách zůstanou přistaveny i v pondělí 16. října.
 
Do velkokapacitních kontejnerů se nesmí vhazovat následující odpad: pneumatiky, malé i velké elektrospotřebiče, polystyren, skelná vata a veškeré druhy nebezpečného odpadu jako např. eternit, barvy, zbytky chemických látek, aj.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru