Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov – Strážníci nezvykle ještě i na začátku října denně řešili nezajištěná vozidla. Většinou se jednalo o otevřená okénka zaparkovaných aut, kterých si strážníci všimnou při hlídkové službě.

Majitele nezajištěných aut kontaktují a ti pak nešetří díky. Komplikovanější hledání si vyžádal případ zaparkovaného auta, které mělo otevřený kufr a v něm dvě velké tašky. Na majitele vozidla strážníci nesehnali telefon, ale místním šetřením zjistili, že pracoval v knihovně. Ani tam ale na něj neměli kontakt. Pracoval také ve Schole Humanitas, kde už správce školy majitele vozu dokázal kontaktovat. Dotyčný se pak strážníkům během chvíle sám ozval a poděkoval za všímavost a pomoc.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru