Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov – Řidiči v Litvínově nesmí spoléhat na to, že jezdí po paměti. Během pár měsíců totiž v Litvínově bude řada nových značek upravujících provoz.

V ulici K Loučkám u čp. 1322 bude umístěna značka „Slepá pozemní komunikace", v ulicích K Loučkám, U Koldomu, Šaldova, Jedličkova, Sukova, Ladova a Vrchlického dojde ke snížení nejvyšší povolené rychlosti na 30 km/hod.

Dále bude pro zvýšení bezpečnosti umístěno odrazové zrcadlo u křížení ulic Nádražní a Mostecká s tramvajovými kolejemi a v ulici U Zámeckého parku v úrovni čp. 653 dojde k instalaci žlutých plastových zpomalovacích polštářů. Poslední schválenou změnou je úprava parkování v ulici Sukova v úrovni čp. 1087-1088 spočívající ve vyhrazení čtyř míst pro rodiče vezoucí děti do MŠ Ladova v ranních a odpoledních hodinách.

„Rada města respektovala doporučení příslušných komisí a odborů městského úřadu, nebyl důvod rozhodnout jinak. Proto také rada neschválila žádosti místních rezidentů o zavedení zákazů stání v Halasově ulici a v Opltově ulici v Chudeříně," uvedl místostarosta Karel Rosenbaum.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru