Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Horní Jiřetín – S neuvěřitelným jednáním se setkali strážníci Městské policie Litvínov, když si pracovník kamerového systému všiml, že nějaký muž v Horním Jiřetíně vozí na kolečku těžký odpad, pravděpodobně suť, ke kontejneru určenému na obyčejný směsný odpad. Do tamní Mostecké ulice se tedy okamžitě vydali.

„Hlídka na místě zastihla muže, který do kontejneru ukládal zbytky ze stavby. Ten uvedl, že mu to nařídil majitel stavební firmy, která nedaleko staví rodinný dům. Strážníci stavbyvedoucího kontaktovali, přičemž přiznal, že skutečně dělníkovi nařídil ukládat suť do kontejneru," uvedla Městská policie Litvínov. Při demolici stavby je přitom povinnost dokládat, že suť byla uložena na skládku. 

Strážníci nařídili odklizení sutě a stavebníkům vysvětlili, že suť do kontejneru nepatří. Suť je oproti klasickému odpadu příliš těžká a může strhnout zdvihací zařízení popelářského vozu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru