Nejdřív úklid, pak oblázková pláž. Lomští mají Oprám pod litvínovským koupalištěm stále raději. Foto: město Lom
Litvínov

Lom u Mostu – U Oprámu vedle litvínovské sportovní haly je od dnešního dne rušno. Město Lom, do jehož katastru Oprám patří, nechává upravit tamní malou pláž. 

Dělníci na místě vybudují oblázkovou pláž. Město Lom na tuto akci využije finanční podpory od Severočeských dolů a. s. „Od 6. 5. 2024 bude probíhat na Oprámu úprava terénu. Nezdržujte se proto po dobu úprav v těchto místech, jde především o vaši bezpečnost. Děkujeme za pochopení," informuje na sociálních sítích Komunální hospodářství města Lom. Kdy budou práce hotové, není zatím zveřejněno. Na průběh prací bude mít vliv počasí.

Lomští mají tuto oblast ve stále větší oblibě. Na začátku dubna nejen tam uspořádali společný jarní úklid. 

Na sociálních sítích je zveřejněna mapka s vyznačenou oblastí, která se dočká proměny. V této lokalitě vznikne oblázková pláž. Zdroj: Komunální hospodářství města Lom

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru