Chodník z Meziboří do Litvínova je od dnešního dne uzavřen z důvodu opravy lávky přes potok. Foto: jip
Litvínov

Litvínov, Meziboří – Dnešním dnem je zahájena oprava lávky pro pěší přes Divoký potok. Z tohoto důvodu bude až do 14. června uzavřen chodník mezi městy Meziboří a Litvínov, a to v úseku Meziboří od sjezdu ke garážím až k přechodu pro chodce umístěného za křižovatkou ulic Mezibořská a Partyzánská, k. ú. Horní Litvínov.

Pro bezpečnou pěší cestu mezi městy mohou lidé volit okolní komunikace – buď modře značenou turistickou stezku Tesařova cesta, která v Meziboří začíná u atletického stadionu a v Litvínově končí v ulici Tylova, případně se mohou lidé v Litvínově vydat z Louček kolem vodárny a vyjít v Meziboří v ulici J. A. Komenského. Obě tyto cesty mají zpevněný povrch.  

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru