Nový tlakosací vůz už slouží v litvínovském závodu skupiny ORLEN. Foto: ORLEN Unipetrol
Litvínov

Litvínov – Skupina ORLEN Unipetrol pokračuje v modernizaci vozového parku výrobního týmu vodního hospodářství. Poslední investicí za bezmála 12 milionů korun je nový tlakosací vůz Mercedes Benz 8x4 tridem. Tento speciálně navržený vůz pro sání kapalin a vysokotlaké čištění přináší významná vylepšení oproti stávající flotile a zvyšuje efektivitu práce výrobního týmu Vodní hospodářství. 

Nové vozidlo VTVHO v litvínovském areálu je primárně určeno pro čištění kanalizace, čištění technologického zařízení zásobování vodou a zařízení pro čištění odpadních vod, sání kalů a čerpání vod z výkopů.

„Nový tlakosací vůz představuje v našem vozovém parku skutečnou revoluci v oblasti efektivity a bezpečnosti,“ uvedl Pavel Sláma, ředitel jednotky EKO a dodal: „S vysokým sacím výkonem je tento vůz schopen provádět čištění s větší hloubkou a podtlakem, což nám umožňuje rozšířit spektrum našich služeb. Toto vozidlo s pokročilými technologickými funkcemi výrazně rozšiřuje naše schopnosti reagovat na různé potřeby v oblasti vodního hospodářství.“

Hlavní výhodou nového vozu je překonání stávajících vozidel nejen ve výkonu, ale také v technologické vyspělosti. Díky inovativnímu ovládání nástavby přes externí ovladač s velkým displejem může obsluha vozidla monitorovat všechny potřebné parametry v reálném čase, což zaručuje vyšší kontrolu a bezpečnost při práci.

Nové vozidlo také přináší značné výhody v oblasti údržby a diagnostiky. Za pomocí vzdálené diagnostiky je možné efektivně reagovat na jakékoli technické problémy bez nutnosti vozidlo převážet do servisu, což výrazně snižuje provozní náklady a zvyšuje dobu jeho provozuschopnosti.

Foto: ORLEN Unipetrol

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru