Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov – Obrovský šok musela prožít majitelka soukromého vozu, když k němu ráno dorazila a na místě spolujezdce uviděla nehybně sedět cizí osobu. Okamžitě proto volala policii.

Litvínovští policisté předali sdělení podezření 51letému muži ze spáchání přečinů krádež vloupáním a poškození cizí věci. Ten měl navštívit cizí vozidlo, ve kterém posléze usnul.

„Nemilé překvapení čekalo poslední květnový den majitelku vozidla Citroen, které bylo odstaveno na parkovišti. Na pozici spolujezdce seděl nehybný neznámý muž a na místo musela vyjet uniformovaná hlídka. Podle policistů podezřelý násilím překonal zámek vozidla a na autě způsobil škodu 11 tisíc korun," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Odkládací prostory interiéru byly prohledané a rozházené. Nic ale muž neodcizil, protože ve vozidle usnul. Hned se ukázalo proč. „Litvínovan měl po dechové zkoušce 3,2 promile alkoholu v dechu, a proto putoval k vystřízlivění do cely. Muž se údajně vracel z obchodu, kde si byl zakoupit další lahev alkoholu," doplnil mluvčí. Do vozidla se prý chtěl schovat před deštěm. Za to mu teď v případě uznání viny hrozí až dva roky za mřížemi.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru