Pro diváky byla připravena i ukázka psí agility. Foto: Městský útulek Litvínov
Litvínov

Litvínov – Zprvu to o víkendu vypadalo tak, že letošní počasí rozhodně nedá dětem k jejich sobotnímu svátku milý dárek. Naštěstí ne všichni pořadatelé se dopoledního deště zalekli a dlouho připravovanou akci nezrušili. Mezi takovými byli i pracovníci Městského útulku Litvínov, kteří si letos jako posilu k pořádání Mezinárodního dne dětí přizvali zástupce organizace Pes a člověk.

Akce se uskutečnila v lokalitě pod rybochovnou soustavou u ulice Důl Pavel a dle fotek i zpráv od pořadatelů se velmi vydařila. „Dopředu jsme avizovali, že vybrané vstupné za děti a dobrovolné příspěvky pořídíme novou boudu pro pejsky. V podobě vstupného jsme vybrali 1 500 korun a jako dobrovolné příspěvky dalších 4 230 korun. Ještě jednou všem moc děkujeme," shrnul výtěžek akce vedoucí útulku Jan Novák.

Na co se mohly děti v sobotu těšit? Kromě různých soutěžních stanovišť pro ně pořadatelé připravili i malování na obličej a hlavně ukázku psí agility, které předvedly se svými čtyřnohými parťáky dámy z organizace Pes a člověk. Nechyběla ani ukázka služební kynologie, o niž se postarali psovodi Městské policie Litvínov.

Foto: Městský útulek Litvínov

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru